Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi ve Şehirler Arası Taşımacılık

  • 07.02.2018 'de eklendi
  • 2704   kez görüntülendi
Firmayı Paylaş - Herkes Görsün
Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi ve Şehirler Arası Taşımacılık

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ


 

Sosyal Medyada Biz


 

HAKKIMIZDA


Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi ve Şehirler Arası

Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi ve Şehirler Arası Taşımacılık

Ferhat KARAÇAM - Murat KARAÇAM

Tel 1 : 0(538) 690 82 02
Tel 2 : 0(539) 521 12 67

Web : http://www.kardeslernakliyat.org
E-Posta : ferhatkrcm28@gmail.com


Giresun ilinde evden eve nakliyat, şehiriçi nakliyat, şehirlerarası nakliyat, işyeri taşımacılığı hizmetleri vermekteyiz. Firmamız öncelikli olarak evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. Evden eve nakliyat bilindiği üzere eşyalarınıza zarar gelmemesi için titizlikle yapılması gerekmektedir. Firmamız size sunulan bu hizmeti son teknoloji araçlarımız ve profesyonel iş ekibimiz tarafından tarafınıza verilmektedir.

Kardeşler nakliyat Giresun genelinde profesyonel hizmet vermek dışında Türkiye geneli tüm illere hizmet vermektedir. Taşımacılık sektöründe güçlü referanslara sahip olan firmamız misyon ve hizmet kalitesinden ödün vermeden yoluna sizlerinde desteği ile devam edecektir. Verdiğimiz hizmetlerimiz sizin güvenliğiniz ve maddi anlamda zarar görmemeniz ve memnuniyetiniz için sigortalıdır.

Unutmayın müşteri memnuniyeti bizim için herşeyden daha önemlidir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Nakliyat sektöründe uzmanlaşmış firmamız geniş araç filosu ile her ağırlıkta yüke göre kapalı ve acık tır ve kamyonlarımız ile hizmet vermekteyiz.

Giresun Nakliyat, Giresun Evden Eve Nakliyat, Giresun Asansörlü Nakliyat, Giresun Sigortalı Nakliyat denilince ilk akla gelen Giresun Kardeşler Nakliyat, Geleneksel ve Asansörlü Nakliye ile hızlı ve güvenli hizmet vermektedir

Uygun ücret karşılığında hizmet veren firmamız profesyonel ekibiyle size en iyi hizmeti vermeyi kendisine misyon edinmiştir.

Yaptığımız nakliye işinde ister en kısa mesafe olsun, isterseniz en uzun mesafe olsun çözüm ortağımız Sigorta Şirketleri sayesinde eşyalarınızı sigortalıyoruz.

Giresun Kardeşler Nakliyat T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanlığı'nca resmi ve lisanslı K-3 Belgesine sahip olup, Etik ilkeleri kabul etmiştir.

 

 

FOTO GALERİMİZ - REFERANSLARIMIZ


 

TANITIM VİDEOMUZ


 
Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Adresi, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Adres Bilgisi, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Adresi Nerede?, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi 'a Nasıl Gidebilirim?, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Telefonu, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Telefon Numarası, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Telefon Numaraları, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi WhatsApp Numarası, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Mail Adresi Ne?, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi E-Posta Adresi Ne?, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Eposta Adresi Ne?, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Konumu, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Nerede, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Harita Konumu, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Google Konumu, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Yandex Konumu, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Harita Konum Bilgisi, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Ne İş Yapar?, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Sahibi Kimdir?, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Fotoğrafları, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Sosyal Medya Hesapları, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi İli, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi İlçesi, Kardeşler Nakliyat - Giresun Nakliyat - Nakliye - Şehir İçi Tanıtım Videosu gibi bilgileri en detaylı şekilde web sayfamız üzerinden sunmayı hedefliyoruz.

Yasal Uyarı

Yasal Uyarı

Bu web sayfası MET AJANS bünyesinde "Online Firma Kataloğu" olarak hizmet vermektedir. Sektörde hizmet veren firmaların, yararlanıcılar tarafından internet ortamında kolay bulunabilmesi ve firma ulaşılabilirliğinin artırılması temel amacını taşımaktadır. Firma adresleri genel olarak firmaların kendi istekleri doğrultusunda bize ulaşmaları sonucunda rehberimize kaydedilmiştir. Bu web sayfasının; bünyesinde listelenen firmalar ile, "firma rehberimizde yer almalarının haricinde" bir ilişkisi yoktur. Rehberimizde yer almak istemeyen firmaların, sitemizdeki iletişim alanından bizlere ulaşması halinde ( teyit etmek için sistemimize kayıtlı firma aranacaktır ) firmaları rehberden kaldırılacaktır. Rehberimizde yer alan tüm firmaların arama motorlarında ilk sırada olmalarını diliyoruz...