Fiskos Cafe & Restaurant

  • 08.11.2016 'de eklendi
  • 2565   kez görüntülendi
Firmayı Paylaş - Herkes Görsün
Fiskos Cafe & Restaurant

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ


 

Sosyal Medyada Biz


 

HAKKIMIZDA


Kahvaltı, Öğle Yemeği, Akşam Yemeği, Kahve, Çay ve Çok Daha Fazlası

Rezervasyon Kabul Ediyor

Gruplara Uygun

Paket Servis - Masaya Servis

Dışarıda Masa

Giresun Fiskos Cafe ve Restaurant

Hedef

Giresunda merkezi lokasyonda olduğu halde vizyon sahibi üniversal değerlere sahip hem yerli,hem de misafir vatandaşlarımıza hitap edebilecek işletmelerin yokluğundan dolayı atıl durumda olan bir çok sokak bulunmaktadır.Tek merkezli bir şehir olmasına rağmen o merkezin içerisinde etkin bir şekilde kullanılamayan bu sokaklar Giresun'un marka değerini olumsuz etkilemektedir.Bu bağlamda Fiskos cafe projesinin,daha özelde şemsiye gökyüzü çalışması çıkış noktasını bu tespit oluşturmaktadır.Betonlaşmış,renksiz,sönük ve en önemlisi cansız bir sokağa hayat verme projesidir Fiskos Cafe.Hizmet vermeye başlayalı bu kadar kısa süre olmasına rağmen farklı iletişim araçlarının da etkisiyle toplumun çok farklı kesimlerinden çok olumlu tepkiler alması projemizin halkımızda bir karşılık bulduğunu göstermektedir.Hizmet sektöründe hedef halka hizmet etmektir,hizmetin kalitesini etkileyen en önemli faktörde hizmet sunulan halkın memnuniyetidir.İşletmemizin bulunduğu sokağın önünden geçerken yüzünde büyük bir şaşkınlık ve tebessümle annesinin elini çeken beş yaşındaki çocuk ellerinde cep telefonlarıyla şemsiyelerin altında defalarca selfi yapan genç kızlarımız,nezih ve huzurlu bir ortamda eşi/kız arkadaşıyla hoş bir sohbetin keyfini süren yetişkinlerimiz bu memnuniyetin en önemli göstergeleridir.Halkımızın teveccühünü kazanmak,Giresun markasına değer katmak ve hizmet sektörüne yeni bir soluk getirmek hedefleriyle çıktığımız yolda,aldığımız bu dönütler kurumsal düzeyde gelecek hedeflerimiz adına bize umut vermektedir.Fikir projelendirme fiziksel alt yapı tesisi,personel ve ürün zinciri ile tamamen Giresun'a ait olan Fiskos Cafe projesi aynı zamanda Giresun'un sahip olduğu yüksek beyin ve beceri gücününde tüm Türkiye'ye ilanıdır. kısa vadede mevcut işletmemizde sunduğumuz kaliteli hizmeti mümkün olduğu kadar fazla vatandaşımıza ulaştırmak, orta vadede ise yeni sokaklar yeni işletmelere hayat vermeyi hedeflemekteyiz.

Konsept

Farklı damak tadına uygun lezzetleri göze hoşluk kalbe huzur veren bir ortamda güler yüzlü ve samimi personel şeklinde sunmaktır bizim konseptimiz.Okuyucular tarafından bu başlıklar her ne kadar klişe gibi algılanacaksada şu gerçeklere dikkat çekmek isteriz.Yeşil ve mavinin ortasında Allah'ın bize sunduğu fevkalade bir coğrafyada olmamıza rağmen,plansız ve betonlaşmış bir şehir de yaşıyor olamız hizmet sunan işletmemizi sürekli olarak farklı illerde sunulan hizmetlerle kıyaslamamız ve kötülememiz.Ürün çeşitliliğinin azlığı,yüksek fiyatlar ve benzeri nedenlerle eleştirdiğimiz işletmeler..Günlük hayatımızın içerisindeki  bu gerçekler işletmemizde tesis etmeyi planladığımız konseptin bir karşılığı olduğunu göstermektedir.

Gelecek

Yerel yönetimimiz ve ilimizdeki devlet organlarının yaşanılabilir, yüksek standartlara haiz, çevre dostu, sürdürülebilir güçlü ekonomiye sahip bir Giresun için gerçekleştirdikleri çalışmalar tüm halkımızın takdirini kazanmaktadır. Halkın memnuniyetini kazanan hizmet kalitesi, çevre görünümüne katkısı ve sahip olduğu büyüme hedefleri ile istihdama sağlayacağı destek gibi unsurlar işletmemizin gelecek planlarını Giresun'un geleceği ile özdeşleştirmektedir. Yüksek kar marjlarına değil yüksek müşteri memnuniyetini hedef alan işletmemiz geleceğin güçlü Giresun'un da varolan güçlü işletmeler zinciri oluşturmayı hedeflemektedir. Bu bağlamda daha şimdiden Giresun'un çok farklı sokakları için çok farklı projelerin fizibilite çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Amacımız Giresun'un bir çok sokağına hayat veren işletme olarak anılmaktır.

Ürün Yelpazesi

FiskosCafe sunduğu ürünler ile Giresun ilinde lezzetin yeni trendi olma iddiasındadır. Projenin fizibilite aşamasında sunulacak ürünlerin özellikle üzerinde durulmuş ve mevcut pazar incelenmiştir. Yapılan incelemeler neticesinde halkın teveccüh gösterdiği ürünlerin listesi oluşturulmuştur. Daha sonra bu liste Fiskos Cafe'nin hünerli mutfak ekibinin hazırladığı sunumlarla zenginleştirilmiştir. Ürün yelpazemiz oldukça geniştir ve günün her saati tercih edilebilecek çeşitlerden oluşmaktadır. Sabah saat 08:00 da kapılarını açan Fiskos Cafe'de kuymak, menemen ve gözleme gibi yerel ürünlerin yanında zengin kahvaltı tabakları, hamburgerler ve tost çeşitleri ile güne başlayabilirsiniz. Öğle ve akşam yemekleri için ise ızgara köfte, özel soslu tavuklar, enfes makarna çeşitleri, ev yapımı mantı ve fajita çeşitleriyle birlikte çok özel soslar ve malzemelerle hazırlanmış salata türlerini de tercih edebilirsiniz. İşletmemizde sunulan sıcak ve soğuk içeceklerin yanında Fiskos Cafe için günlük ve özel olarak üretilen pasta çeşitlerini ve ikramımız olan kurabiyelerimizi de mutlaka tatmanızı öneririz. Fiskos Cafe müşteri odaklı bir işletme olduğu için konuklarının öneri ve taleplerini de dikkate alarak sunduğu ürünlerin lezzetini ve çeşitliliğini her geçen gün daha da artıracaktır.

 

FOTO GALERİMİZ - REFERANSLARIMIZ


 

TANITIM VİDEOMUZ


Tanıtım Videosu Eklenmemiş!

 
Fiskos Cafe & Restaurant Adresi, Fiskos Cafe & Restaurant Adres Bilgisi, Fiskos Cafe & Restaurant Adresi Nerede?, Fiskos Cafe & Restaurant'a Nasıl Gidebilirim?, Fiskos Cafe & Restaurant Telefonu, Fiskos Cafe & Restaurant Telefon Numarası, Fiskos Cafe & Restaurant Telefon Numaraları, Fiskos Cafe & Restaurant WhatsApp Numarası, Fiskos Cafe & Restaurant Mail Adresi Ne?, Fiskos Cafe & Restaurant E-Posta Adresi Ne?, Fiskos Cafe & Restaurant Eposta Adresi Ne?, Fiskos Cafe & Restaurant Konumu, Fiskos Cafe & Restaurant Nerede, Fiskos Cafe & Restaurant Harita Konumu, Fiskos Cafe & Restaurant Google Konumu, Fiskos Cafe & Restaurant Yandex Konumu, Fiskos Cafe & Restaurant Harita Konum Bilgisi, Fiskos Cafe & Restaurant Ne İş Yapar?, Fiskos Cafe & Restaurant Sahibi Kimdir?, Fiskos Cafe & Restaurant Fotoğrafları, Fiskos Cafe & Restaurant Sosyal Medya Hesapları, Fiskos Cafe & Restaurant İli, Fiskos Cafe & Restaurant İlçesi, Fiskos Cafe & Restaurant Tanıtım Videosu gibi bilgileri en detaylı şekilde web sayfamız üzerinden sunmayı hedefliyoruz.

Yasal Uyarı

Yasal Uyarı

Bu web sayfası MET AJANS bünyesinde "Online Firma Kataloğu" olarak hizmet vermektedir. Sektörde hizmet veren firmaların, yararlanıcılar tarafından internet ortamında kolay bulunabilmesi ve firma ulaşılabilirliğinin artırılması temel amacını taşımaktadır. Firma adresleri genel olarak firmaların kendi istekleri doğrultusunda bize ulaşmaları sonucunda rehberimize kaydedilmiştir. Bu web sayfasının; bünyesinde listelenen firmalar ile, "firma rehberimizde yer almalarının haricinde" bir ilişkisi yoktur. Rehberimizde yer almak istemeyen firmaların, sitemizdeki iletişim alanından bizlere ulaşması halinde ( teyit etmek için sistemimize kayıtlı firma aranacaktır ) firmaları rehberden kaldırılacaktır. Rehberimizde yer alan tüm firmaların arama motorlarında ilk sırada olmalarını diliyoruz...