Sahafzade Kitabevi

  • 08.11.2016 'de eklendi
  • 2640   kez görüntülendi
Firmayı Paylaş - Herkes Görsün
Sahafzade Kitabevi

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ


 

Sosyal Medyada Biz


 

HAKKIMIZDA


.. Ve tarihler 04.12.2011'i gösterirken Giresun; 70 m2'lik teşhir alanı, 8035 kitap çeşidi ve 16000 kitap stoğuyla, kapsamlı fakat noksanlarını bilen, tek amacı halka kayıtsız şartsız layıkıyla hizmet vermek olan Sahafzade Kitabevi'ne kavuşmuş oldu. Başlangıçta, hayallerimizde olmayan kadar çeşitlenen kitabevimiz ve hiç imkanımız yokken bile neler yapabileceğimizi görmek ve bunun mücadelesinden keyif almak, insana ''ben daha çok imkansızlıklar başarırım'' dedirtiyor. SahafZade Kitabevi'nin ana sermayesi ''düşünce''dir. Düşüncelerin düşünden çıkarak ilerlediğimiz yollardaki kayaları azim ve metanetle aştık. Ve şunu gördük; Amacınız gerçekten hizmet etmekse ve sizler kendinize inanmışsanız emin olun, tüm engeller önünüzden zorda olsa kalkıyor. Engelleri nasıl aştığımızı birlikte görelim. 11 Aralık 2011 tarihinde Türkiye genelinde Düşün-Taşın Derneğinin düzenlemiş olduğu eş zamanlı yapılan 64. ve 70. Kitap Okuma etkinliklerine Giresun'da ev sahipliği yaptık. İlerleyen günlerde Sahafzade Kitabevi olarak bu uygulama 2012 yılının son Pazar günü üç kişinin katılımıyla başladı. Bu tarihten sonra "Her Ayın Son Pazar Günleri" okuma günleri olarak devam etti. Şimdi ise "Geleneksel Okuma Günleri" adıyla devam etmektedir.

 

Okuma günleri her ayın son Pazar günleri devam ederken 1 Mayıs 2013 Çarşamba günü Sahafzade Edebiyat ve Sanat Bültenini amatörce yayımladık. Amaç, okuma günlerinin adını ve kitap kiralamanın 1 lira olduğunu, yeni çıkan kitaplar hakkında bilgi verip kitap yorumlarını duyurmaktı. Bir de "bedelsiz ürünlerimizde bulunur" diyerek -Bağış Masası-nı Giresun Halkının hizmetine sunduk.. Sahafzade Kitabevinin aylık yayın organı olan Sahafzade Bülten 1000 adet ofset basılıp, 4 sayfa olup ücretsiz olarak insanlara ulaştırıldı. Günlük yaşam telaşesinde eline kitap alamayan, kendine ayıracak zamanı bile olmadığını düşünenlere edebi lezzetle fakat amatörce ulaşmak hedefimizdi. Gelinen bu noktada 15 Sayı çıkarttık.  29 Eylül 2013 Pazar günü okuma günlerimize bir ilk daha yaparak edebiyat çevresinin önemli isimlerinden Serkan Türk'ü konuk ettik. Hem okuyor hem de konuk yazarların hangi yolculuktan sonra yazar olduklarını ve sonraki süreçlerini söyleşiyle pekiştirdik. Serkan Türk ile başlayan edebi yolculuğumuz sırasıyla Sevgül Yılmaz, Uğur Babat, Güray Süngü, Kenan Sarıalioğlu, Rıfat Gürsoy, Kazım Çende, Fatma Koşubaşı, Yavuz Demirci, Hanım Karavelioğlu, Caner Tek, Gökhan Akçiçek, Mehmet Yılmaz Karaibrahimoğlu, Sinan Yağmur, Dilek Çece, Selçuk Sarı, İsa Yar, Gürsel Karataş, Nurten Akpunar, Ali Çimen ve Neslihan Önderoğlu, Ayşe Keskin, Ömer Turan, Şeyda Uyar ve Celal Demir ile devam etmiştir.  

                                                                                                            Fatma Civelekoğlu Geçer

 
 

FOTO GALERİMİZ - REFERANSLARIMIZ


 

TANITIM VİDEOMUZ


Tanıtım Videosu Eklenmemiş!

 
Sahafzade Kitabevi Adresi, Sahafzade Kitabevi Adres Bilgisi, Sahafzade Kitabevi Adresi Nerede?, Sahafzade Kitabevi'a Nasıl Gidebilirim?, Sahafzade Kitabevi Telefonu, Sahafzade Kitabevi Telefon Numarası, Sahafzade Kitabevi Telefon Numaraları, Sahafzade Kitabevi WhatsApp Numarası, Sahafzade Kitabevi Mail Adresi Ne?, Sahafzade Kitabevi E-Posta Adresi Ne?, Sahafzade Kitabevi Eposta Adresi Ne?, Sahafzade Kitabevi Konumu, Sahafzade Kitabevi Nerede, Sahafzade Kitabevi Harita Konumu, Sahafzade Kitabevi Google Konumu, Sahafzade Kitabevi Yandex Konumu, Sahafzade Kitabevi Harita Konum Bilgisi, Sahafzade Kitabevi Ne İş Yapar?, Sahafzade Kitabevi Sahibi Kimdir?, Sahafzade Kitabevi Fotoğrafları, Sahafzade Kitabevi Sosyal Medya Hesapları, Sahafzade Kitabevi İli, Sahafzade Kitabevi İlçesi, Sahafzade Kitabevi Tanıtım Videosu gibi bilgileri en detaylı şekilde web sayfamız üzerinden sunmayı hedefliyoruz.

Yasal Uyarı

Yasal Uyarı

Bu web sayfası MET AJANS bünyesinde "Online Firma Kataloğu" olarak hizmet vermektedir. Sektörde hizmet veren firmaların, yararlanıcılar tarafından internet ortamında kolay bulunabilmesi ve firma ulaşılabilirliğinin artırılması temel amacını taşımaktadır. Firma adresleri genel olarak firmaların kendi istekleri doğrultusunda bize ulaşmaları sonucunda rehberimize kaydedilmiştir. Bu web sayfasının; bünyesinde listelenen firmalar ile, "firma rehberimizde yer almalarının haricinde" bir ilişkisi yoktur. Rehberimizde yer almak istemeyen firmaların, sitemizdeki iletişim alanından bizlere ulaşması halinde ( teyit etmek için sistemimize kayıtlı firma aranacaktır ) firmaları rehberden kaldırılacaktır. Rehberimizde yer alan tüm firmaların arama motorlarında ilk sırada olmalarını diliyoruz...